Üdvözlünk a Guti Fólia Kft-nél,

ahol a legmagasabb minőségű fóliázási szolgáltatásokat kínáljuk ügyfeleinknek!
Az autó- és épületfóliázás ma már nem csupán a kinézetről szól, hanem számos egyéb előnyt is kínál. Cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minden ügyfelünk igényeit figyelembe véve készítse el a legmegfelelőbb megoldást.

Soproni műhelyünkben szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk, kezdve az autó- és épületfóliázással, reklám és felirat készítésen át a világítótáblákig.

Csapatunk több éves tapasztalata garanciát nyújt arra, hogy a munka minősége és a szolgáltatás színvonala mindig kiemelkedő legyen.

Köszönöm, hogy az oldalra kattintottál, néhány mondatban bemutatnám a pályafutásomat:

Már fiatalon is érdekelt az autófóliázás ezért nagyon korán körvonalazódott bennem, hogy ez lesz a megfelelő hivatás a számomra.
Szigeti Szabolcstól tanultam a szakma alapjait, amivel aztán el tudtam indulni ezen a pályán.

Közel 5 évig dolgoztam külföldön, hogy minél relevánsabb és átfogóbb tapasztalatot szerezzek a karosszériafóliázásban. A saját vállalkozásomat 2006-ban indítottam el, amiben évről évre egyre nagyobb sikereket értem el. Nagyobb műhelybe költöztünk, ahol kezdetben autófóliázással foglalkoztunk, majd szolgáltatásainkat épületfóliázással is bővítettük.

Majd 2011-ben megalapítottam a Guti Fólia Kft-t. Az első versenyen történt megmérettetésem 2016-ban volt, ahol első helyezést értem el a Llumar Fóliázó versenyen.

Újabb nagy mérföldkőhöz érkezett a cég 2021-ben, a hazai és külföldi ügyfeleink elégedettségének köszönhetően, újra nagyobb műhelybe költözhettünk, ahol jelenleg is megtaláltok minket.
Egy évvel később, 2022-ben a LLumartól megkaptuk a SelectPro minősítést, amire nagyon büszkék vagyunk.

0

db
autóüveg-fólia
Naponta általában
2-3 db gépjármű

0

db
karosszéria-fólia
Hetente több, mint
1 db autócsomagolás

0

nm
épületfóliázás
Ez ötször akkora felület,
mint a soproni Fő tér
Több

0

elégedett vásárló
Számunkra minden ügyfél
egyaránt fontos

Referenciák

Épület