Kapcsolat

Térkép megnyitása

  Bizonyítsd, hogy nem vagy robot, válaszd ki a következőt zászló.

  A 6/1990. (IV. 12.) KÖHÉM rendelet 97. §-a pontosan megadja az autófóliák felhelyezésére vonatkozó szabályokat. A “B” oszlop mögötti üvegek fóliázására nincsen korlátozás. Az első ülések melletti ablakoknak a fóliával együtt minimum 70%-os fényáteresztéssel kell rendelkezniük. A szélvédő fenti, napellenzőkkel takart felületére bármilyen sötétségű fóliacsík felhelyezhető, az első szélvédő más részeire szintén a 70 százalékos szabály vonatkozik. Az üvegfóliázáson átesett autókat speciális jelzéssel kell ellátni, és a hatóságoknak akár a fólia szakszerű felszerelését bizonyító dokumentumot is be kell mutatni. Ezeket a szabályokat előzetesen nem kell ismerned, a szolgáltatás igénybevétele esetén ugyanis tájékoztatni fogunk a szükséges tudnivalókról.

  Ezt határozottan nem ajánljuk. Amennyiben a műszaki vizsga során a rosszul lefóliázott ablakok miatt az autót nem engedik át, akkor el kell távolítani a fóliát. Közúti ellenőrzés esetén, amennyiben nem tudjuk bemutatni a rendőrnek a szabályos fóliázást igazoló dokumentumot, akár az autó forgalmi engedélyét is elvehetik.

  Egyrészt a fólia megóvja az autónk eredeti fényezését a karcolásoktól és kőfelverődésektől, másrészt sokkal gyorsabb és olcsóbb mint a festés.

  A sötétített üvegfóliákkal szemben sokkal kevesebb a karosszéria fóliákra vonatkozó szabályozás. Csak abban az esetben kerül a forgalmi engedély kiegészítésre, ha az autó eredeti színe megváltozik. A fényszórók matricázása hatóságilag tiltott.

  Értelemszerűen az érkező kőfelverődések irányából, tehát a jármű első részét érdemes leginkább védeni. Elsődlegesen a lökhárító, majd esetleg a teljes első részt (pl. motorháztetőt) szükséges fóliáztatni. Természetesen az autó teljes lefóliázását is vállaljuk, így az ágak karcolásától és egyéb sérülésektől is megvédhető az autó.

  Nem, a fólia teljes mértékben átlátszó és észrevehetetlen. A LLumar fóliái az idő elteltével sem sárgulnak meg, a szakszerű felhelyezésnek köszönhetően évek múlva is tökéletes állapotban maradnak.

  Kőfelverődések és karcolások mellett a szándékos egy bizonyos szintig rongálás ellen is biztonságban van az autó. A menet közben felkenődő rovarok ellen nagyon hatásos, emiatt pedig érdemes lehet a visszapillantó tükröket fóliáztatni.

  Legyen szó védelmi célokat szolgáló vagy kizárólag jobb kinézetet biztosító fóliákról, mi legszívesebben a LLumar termékeivel dolgozunk. Magas minőségű, hihetetlenül megbízható termékeket gyártanak, amelyek hosszú időre megvédik a járművet a karcolásoktól, az utasokat pedig a napsugárzástól.

  Épületek ablaküvegeire fel tudunk ragasztani úgynevezett betekintésvédő fóliákat. A tejüvegfólia nem rontja a helyiség meglévő világosságát, de a vakító fény mellett a kíváncsi tekinteteket is távol tartja.

  A két legfontosabb szempont a választott fólia típusa, illetve a beborítani kívánt terület nagysága. Számunkra minden ügyfél egyenlő, bármilyen épületről vagy autóról legyen szó.

  Kérd egyedi árajánlatunkat!

  Alapvetően az UV-A és UV-B sugárzást nem állítja meg az ablaküveg. Azonban képesek vagyunk olyan LLumar fóliát felhelyezni, amely kiszűri ezeket a káros sugarakat. Mindeközben nem befolyásolja a belső tér világosságát, mert az anyag teljesen átlátszó. A lakástextilek és bútorok kevésbé lesznek kitéve az UV negatív hatásainak.