Referenciák

Legyen szó védelmi célokat szolgáló vagy kizárólag jobb kinézetet biztosító fóliákról, mi legszívesebben a LLumar termékeivel dolgozunk. Magas minőségű, hihetetlenül megbízható termékeket gyártanak, amelyek hosszú időre megvédik a járművet a karcolásoktól, az utasokat pedig a napsugárzástól.

A 6/1990. (IV. 12.) KÖHÉM rendelet 97. §-a pontosan megadja az autófóliák felhelyezésére vonatkozó szabályokat. A “B” oszlop mögötti üvegek fóliázására nincsen korlátozás. Az első ülések melletti ablakoknak a fóliával együtt minimum 70%-os fényáteresztéssel kell rendelkezniük. A szélvédő fenti, napellenzőkkel takart felületére bármilyen sötétségű fóliacsík felhelyezhető, az első szélvédő más részeire szintén a 70 százalékos szabály vonatkozik. Az üvegfóliázáson átesett autókat speciális jelzéssel kell ellátni, és a hatóságoknak akár a fólia szakszerű felszerelését bizonyító dokumentumot is be kell mutatni. Ezeket a szabályokat előzetesen nem kell ismerned, a szolgáltatás igénybevétele esetén ugyanis tájékoztatni fogunk a szükséges tudnivalókról.

Értelemszerűen az érkező kőfelverődések irányából, tehát a jármű első részét érdemes leginkább védeni. Elsődlegesen a lökhárító, majd esetleg a teljes első részt (pl. motorháztetőt) szükséges fóliáztatni. Természetesen az autó teljes lefóliázását is vállaljuk, így az ágak karcolásától és egyéb sérülésektől is megvédhető az autó.

További gyakori kérdések