Épületüveg fóliázás

Járművek mellett más üvegfelületek fóliázását is vállaljuk, így egyedi megjelenést adhatunk üzletének vagy irodájának. Egyes fóliák képesek üvegtörés esetén egyben tartani a felületet, illetve az égető napsugarak káros hatásait is elkerülhetjük.

Szolgáltatások

Világítótábla, reklámtábla Világítótábla, reklámtábla

A világító tábláknak köszönhetően a reklám este, sötétben is figyelemfelkeltő marad. Hagyományos reklámtáblák készítését is vállaljuk, az ügyfeleink elvárásainak megfelelően.

Fényt adunk a vállalkozásodnak

Világítótábla, reklámtábla
Bővebben

Karosszéria fóliázás Karosszéria fóliázás

Ha már unalmas az autónk megszokott színe és az eredeti felületet védeni szeretnénk a karcolásoktól, akkor bátran próbáljuk ki a fóliázást. Ha valami miatt aztán mégis meggondolnánk magunkat, akkor - a fényezéssel ellentétben - ez később akár néhány óra alatt eltávolítható.Autófóliázás meneteElsőként érdemes a járművet egy autómosóban alaposan megtisztítani.A műhelybe érkezéskor az esetleges fennmaradt szennyeződéseket eltávolítjuk és felkészítjük az autót a fóliázásra.Bizonyos elemeket el kell távolítani a karosszériáról, hogy az anyagot megfelelően fel tudjuk ragasztaniEzután méretre vágjuk a fóliákatEgy hordozóanyag segítségével helyezzük fel, majd a domború vagy homorú felületeken hőlégfúvó segítségével simítjuk.Az autó teljes fóliázása átlagosan egy nap alatt készül el.Az általunk használt LLumar fóliák hosszú időn keresztül megőrzik eredeti színüket, és kompatibilisek a gyári üvegszínekkel is. Ha mi helyezzük fel az anyagot, akkor később sem válik le vagy hólyagosodik fel.Rengeteg szín és árnyalat, összesen több, mint 50 típus közül lehet kiválasztani azt, amelyik a leginkább szimpatikus számunkra.

Színezd újra fényezés nélkül

Karosszéria fóliázás
Bővebben

Kőfelverődések és karcolások mellett a szándékos egy bizonyos szintig rongálás ellen is biztonságban van az autó. A menet közben felkenődő rovarok ellen nagyon hatásos, emiatt pedig érdemes lehet a visszapillantó tükröket fóliáztatni.