Kiemelt munkáink

Kiemelt Munkáink Placeholder Kiemelt Munkáink Placeholder Kiemelt Munkáink Placeholder Kiemelt Munkáink Placeholder Kiemelt Munkáink Placeholder Kiemelt Munkáink Placeholder Kiemelt Munkáink Placeholder Kiemelt Munkáink Placeholder Kiemelt Munkáink Placeholder

Épületek ablaküvegeire fel tudunk ragasztani úgynevezett betekintésvédő fóliákat. A tejüvegfólia nem rontja a helyiség meglévő világosságát, de a vakító fény mellett a kíváncsi tekinteteket is távol tartja.

Értelemszerűen az érkező kőfelverődések irányából, tehát a jármű első részét érdemes leginkább védeni. Elsődlegesen a lökhárító, majd esetleg a teljes első részt (pl. motorháztetőt) szükséges fóliáztatni. Természetesen az autó teljes lefóliázását is vállaljuk, így az ágak karcolásától és egyéb sérülésektől is megvédhető az autó.

Kőfelverődések és karcolások mellett a szándékos egy bizonyos szintig rongálás ellen is biztonságban van az autó. A menet közben felkenődő rovarok ellen nagyon hatásos, emiatt pedig érdemes lehet a visszapillantó tükröket fóliáztatni.

További gyakori kérdések