Világítótábla, reklámtábla

A világító tábláknak köszönhetően a reklám este, sötétben is figyelemfelkeltő marad. Hagyományos reklámtáblák készítését is vállaljuk, az ügyfeleink elvárásainak megfelelően.

Szolgáltatások

Épületüveg fóliázás Épületüveg fóliázás

Járművek mellett más üvegfelületek fóliázását is vállaljuk, így egyedi megjelenést adhatunk üzletének vagy irodájának. Egyes fóliák képesek üvegtörés esetén egyben tartani a felületet, illetve az égető napsugarak káros hatásait is elkerülhetjük.

Belátás-, hő-, és betörésvédelmi fóliával

Épületüveg fóliázás
Bővebben

Karosszéria fóliázás Karosszéria fóliázás

Ha már unalmas az autónk megszokott színe és az eredeti felületet védeni szeretnénk a karcolásoktól, akkor bátran próbáljuk ki a fóliázást. Ha valami miatt aztán mégis meggondolnánk magunkat, akkor - a fényezéssel ellentétben - ez később akár néhány óra alatt eltávolítható.Autófóliázás meneteElsőként érdemes a járművet egy autómosóban alaposan megtisztítani.A műhelybe érkezéskor az esetleges fennmaradt szennyeződéseket eltávolítjuk és felkészítjük az autót a fóliázásra.Bizonyos elemeket el kell távolítani a karosszériáról, hogy az anyagot megfelelően fel tudjuk ragasztaniEzután méretre vágjuk a fóliákatEgy hordozóanyag segítségével helyezzük fel, majd a domború vagy homorú felületeken hőlégfúvó segítségével simítjuk.Az autó teljes fóliázása átlagosan egy nap alatt készül el.Az általunk használt LLumar fóliák hosszú időn keresztül megőrzik eredeti színüket, és kompatibilisek a gyári üvegszínekkel is. Ha mi helyezzük fel az anyagot, akkor később sem válik le vagy hólyagosodik fel.Rengeteg szín és árnyalat, összesen több, mint 50 típus közül lehet kiválasztani azt, amelyik a leginkább szimpatikus számunkra.

Színezd újra fényezés nélkül

Karosszéria fóliázás
Bővebben

Ezt határozottan nem ajánljuk. Amennyiben a műszaki vizsga során a rosszul lefóliázott ablakok miatt az autót nem engedik át, akkor el kell távolítani a fóliát. Közúti ellenőrzés esetén, amennyiben nem tudjuk bemutatni a rendőrnek a szabályos fóliázást igazoló dokumentumot, akár az autó forgalmi engedélyét is elvehetik.

Egyrészt a fólia megóvja az autónk eredeti fényezését a karcolásoktól és kőfelverődésektől, másrészt sokkal gyorsabb és olcsóbb mint a festés.

A két legfontosabb szempont a választott fólia típusa, illetve a beborítani kívánt terület nagysága. Számunkra minden ügyfél egyenlő, bármilyen épületről vagy autóról legyen szó.

Kérd egyedi árajánlatunkat!

További gyakori kérdések